Tickets

Voorverkoop

Tickets te koop via: Ik ben aanwezig (ticketplatform op internet).
Klik op de blauwe links of op het logo van “Ik ben aanwezig” hieronder + vervolgens op
de groene button “Koop tickets” (wanneer u op de groene button klikt, heeft u nog
geen tickets gekocht). Pas wanneer u op de website van “iDeal, creditcard, PayPal, etc.” uitkomt, geeft u het aantal gewenste tickets aan + rekent u af!   

In deze prijs zit ong. € 1,25 administratiekosten (die worden aan “Ik ben aanwezig” betaald).
Dit ticket is goedkoper dan wanneer u aan de kassa koopt. Ook vanwege het beperkte aantal zitplaatsen, is het altijd goed om een ticket in de voorverkoop te kopen via “Ik ben aanwezig”.

Mocht een concert uitverkocht zijn, dan kunt u via contact op de reservelijst.

Gekochte tickets kunt u niet teruggegeven. Wel kunt u een bericht sturen via contact met het verzoek om uw ticket(s) nog te verkopen. Wij hebben vaak wel mensen op de reservelijst staan die we dan benaderen om uw ticket(s) door te verkopen. Dat lukt vrijwel altijd, maar een garantie daarop kunnen we niet geven.

Tickets aan de kassa

De kassa is een half uur vóór aanvang van het concert geopend. Wij beschikken niet over een pinapparaat; zorg dus voor contant geld. U betaalt dan € 1,75 extra t.o.v. de prijs bij “Ik ben aanwezig” (voorverkoop).

Concert gecanceld?

Uw ticket blijft geldig én wij zoeken een nieuwe datum. In de volgende gevallen krijgt u uw geld retour (inclusief administratiekosten van “Ik ben aanwezig – het ticketplatform op internet”).

  • het concert gaat definitief niet door omdat verplaatsing niet mogelijk is;
  • u kunt niet op de nieuwe datum van het concert.