Tickets

Voorverkoop

Klik op de blauwe links of op het logo van “Ik ben aanwezig” hieronder!

Tickets te koop via: Ik ben aanwezig (ticketplatform op internet).
Mocht een concert uitverkocht zijn, dan kunt u via contact op de reservelijst.

In de ticketprijs zit ong. € 1,35 administratiekosten van “Ik ben aanwezig” (ticketplatform op internet).
Dit ticket is goedkoper dan wanneer u aan de kassa koopt. Ook vanwege het beperkte aantal zitplaatsen, is het altijd beter om een ticket in de voorverkoop te kopen via “Ik ben aanwezig”.

Tickets retourneren?

Gekochte tickets kunt u niet teruggegeven; wel kunt u via contact een verzoek sturen om uw ticket(s) door te verkopen. Wij hebben vaak mensen op de reservelijst staan die we dan benaderen. Dat lukt vrijwel altijd, maar we kunnen dat niet voor 100% garanderen. U moet er wel rekening mee houden dat u bij geretourneerde tickets enkel de originele ticketprijs  terugkrijgt (dit is de ticketprijs excl. de administratiekosten van “Ik ben aanwezig”), omdat wij de kosten van “Ik ben aanwezig” ook kwijt zijn.  

Tickets aan de kassa

De kassa is een half uur vóór aanvang van het concert geopend. Wij beschikken niet over een pinapparaat; zorg dus voor contant geld. U betaalt dan € 1,75 extra t.o.v. de prijs bij “Ik ben aanwezig” (voorverkoop).

Concert gecanceld?

Uw ticket blijft geldig én wij zoeken een nieuwe datum. In de volgende gevallen krijgt u uw geld retour (inclusief administratiekosten van “Ik ben aanwezig – het ticketplatform op internet”).

  • het concert gaat definitief niet door omdat verplaatsing niet mogelijk is;
  • u kunt niet op de nieuwe datum van het concert.